Camerabewaking

Camerabewaking is de oplossing voor het opsporen van inbraak, diefstal en vandalisme
Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarmsysteem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een systeem met camerabewaking.

.

Inbraakbeveiliging door middel van videobewaking heeft vele voordelen. Ten eerste werken zichtbaar opgehangen bewakingscamera's als afschrikmiddel voor potentiële inbrekers. De camerabewaking kan ook gecontroleerd worden door een externe firma die de beelden voortdurend screent vanuit een centrale meldkamer en alle verdachte bewegingen meldt aan de politie of de medewerkers van het bewakingsbedrijf.

Hou uw eigendom online in de gaten

De beelden van de camerabeveiliging kunnen ook gewoon via internet geraadpleegd worden, ongeacht waar u zich bevindt. Het enige wat u dan nodig heeft is een internetverbinding en een ipad, smartphone of laptop. U surft naar de centrale website en voert daar uw login gegevens in. Vervolgens komt u op uw eigen beveiligde mini-website terecht waar u alle videobeelden van de verschillende camera's live kunt bekijken. Een hele geruststelling!