Domotica

We hebben een brede waaier aan mogelijkheden, gaande van doe-het-zelf-pakketten tot grote professionele domoticasystemen met de mogelijkheid om wereldwijd (via internet of telefoon) commando’s door te sturen of alles te controleren.

 

Dobiss

Als Belgisch domotica-fabrikant is Dobiss al 15 jaar mee de pionier op vlak van de woningautomatisatie. Diverse evoluties op de markt heeft Dobiss al meegemaakt en overwonnen. Vandaag is Dobiss eens te meer klaar om domotica-oplossingen aan te bieden op maat van iedere gebruiker.

Domotica anno 2012 is immers niet meer enkel voor 'the happy few'. Het is de ambitie van Dobiss om op maat van iedere gebruiker een geschikte oplossing te kunnen bieden. Voor ieders budget, voor de verschillende fuctionaliteiten kunnen wij als Dobiss installateur een gepast voorstel maken.

IP - building

De technologie is vandaag ter beschikking, de integratie ervan is nog een ander paar mouwen. Daarom werkt IP - building samen met een zéér select groepje installateurs zoals dirk polspoel .Naast verlichting en andere vraagt deze "Alles naar IP" filosofie een speciale visie naar het bekabelen van audio , video, telefonie en andere.

Het integreren van het thuisnetwerk (al dan niet draadloos) gebeurt in onderling overleg, zodat een optimaal resultaat gegarandeerd wordt.
De door ons geselecteerde vakmensen worden grondig en permanent opgeleid en op de hoogte gehouden van de nieuwe technologieën op de markt.
 

Kwaliteitslabel

Onze garantie voor een perfecte installatie en werking:
Het Kwaliteitslabel DOMOTICA uitgereikt door het VEI (Vlaams Elektro Innovatiecentrum vzw) na het volgen van cursussen en het afleggen van examens.