Videofonie

Videofonie en parlofonie vervangen meer en meer de klassieke deurbel in hedendaagse woningen, bedrijven of appartementen. U krijgt dan ook heel wat extra voordelen wanneer u voor één van deze twee systemen kiest:• Verhoogde veiligheid door betere controle op uw toegang

• De keuze voor privacy door een beter zicht op uw bezoekers

• Meer comfort door deuren vanop afstand te openen

Fermax

Fermax is gevestigd in Valencia, Spanje en produceert al 50 jaar deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen voor de elektrotechnische markt.

Fermax is present in meer dan 60 landen wereldwijd en neemt op die markten vooraanstaande posities in. Dirk Polspoel vertegenwoordigt Fermax op de Belgische markt.

Fermax biedt een compleet pakket audio- en videosystemen, van eenvoudige deurstations voor een studentenhuis tot design huisstations voor de woningbouw, appartementencomplexen of kantoorgebouwen.
Ook levert Fermax handige kits, pakketten met alle benodigde materialen voor een deurintercom. Maar deurintercom kan meer. Zo heeft Fermax ook producten voor toegangscontrole die perfect in een deurintercominstallatie te integreren zijn (denk aan een codemodule of kaartlezer)

BTicino

BTicino, Italiaans marktleider in productie en verdeling van schakelmateriaal en avant-garde in technologisch opzicht en design werkt samen met Dirk Polspoel.

 

My Home comfort van BTicino staat in contact met de buitenwereld en verzekert een interactie met behulp van de telefoon, de computer, de gsm of het internet.
Het gamma biedt ook een algemeen technologieconcept ten dienste van het levens- en comfortniveau.